TRENERI

Valentina Janjetić

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, trenerica mini-mini skupine (dom Željka Marča).

Maja Stankovič

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, trenerica baby skupine, mini-mini skupine te trenerica Mažoretkinja grada Bakra (dom Željka Marča, Bakar)

Ivana Rakić

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, bivša predvodnica seniorskog sastava koja je svoje uspjehe nizala iz godine u godinu osvojivši tako razne medalje na državnim i europskim natjecanjima u kategorijama solo, duo i ekipa. Trenerica je kadetskog sastava i egzibicijske skupine (Drenova, dom Željka Marča).

Kristina Tolj

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, trenutna predvodnica seniorskog sastava koja je svoje uspjehe postigla osvojivši zlatne medalje na  državnim i europskim natjecanjima u kategorijama  duo i ekipa. Trenerica je kadetskog sastava  (OŠ Srdoči).

Laura Božović

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, još uvijek aktivna članica seniorskog sastava koja je svoje medalje osvojila na državnim i europskim natjecanjima u kategorijama duo i ekipa. Trenerica je Mažoretkinja Grada Bakra  (Bakar).

Ivona Vincetić

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, svoj najveći uspjeh postigla je  u kategorijama duo i ekipa na državnim i europskim natjecanjima. Trenerica je mažoretkinjama ogranka Grobnik  (OŠ Čavle).

Eda Kurtović

Dugogodišnja članica Prvih riječkih mažoretkinja, trenerica juniorske i seniorske skupine (dom Željka Marča).  Eda je najtrofejnija trenerica Prvih riječkih mažoretkinja i zaslužna je za sve medalje koje su seniorke osvojile. Seniorke su u formaciji bile 3 puta regionalne prvakinje i 1 puta regionalne viceprvakinje. Osvojile su 2 državne bronce, a okitile su se i europskom broncom. Državne prvakinje su 2016. i 2017. godine. U neformaciji za solo kategoriju bile su 3 puta regionalne prvakinje i 1 puta viceprvakinje regije, imaju 3 državna zlata, 2 državne bronce, 1 europsku broncu i 1 europsko srebro. U neformaciji za kategoriju duo 3 puta su bile regionalne prvakinje, osvojile su 6 državnih zlata, 1 europsko srebro i 2 europska zlata.


Mike Raukar

Predsjednik udruge “Prve riječke mažoretkinje” i jedan od osnivača uz Gorana Rodina i prerano preminulog barbe Jože Komljenovića.